Lymfmassage

 

Lymfmassage är en massage som får lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen.

Kroppsmassage för värk och stelhet med Gua Sha 

 

 En mycket omtyckt massage, unikt utformad efter varje kund. Du erbjuds en välbalanserad mix av olika välgörande tekniker, så som massage, Gua sha och koppning,  

Bindvävsmassage/ koppning

 

I Bindvävsmassage använder man sig huvudsakligen av koppar, det är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen.

Ansiktsmassage

 

En ljuvlig, mycket avkopplande och välgörande ansiktsmassage 

Käkledsbehandling

 

En behandling för dig med spända käkar, spänningshuvudvärk eller andra problem som kommer från käkarna

Avslappnande ryggmassage

 

En avslappnande och uppmjukande massage av rygg, nacke och axlar. Avslappningsmassage är en massagebehandling med lugna långsamma rörelser och lätta tryck och grepp och är perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling.

Avslappnande aromamassage

 

Aromamassage är en skön, rogivande massage med väldoftande ekologiska eteriska oljor. 

Soundhealing/klangmassage

 
 
Denna klangmassage är en djup och vilsam behandling som hjälper dig att skingra störande tankar, motverka stress, spänningar och blockeringar.

Abhyanga-indisk oljemassage

 
Abhyanga är en mjuk ayurvedisk helkropps-massage med väldoftande varm ekologisk olja. Behandlingen utförs med systematiskt lugnande, svepande rörelser och med ett relativt lätt tryck och är djupt avslappnande både för kropp och sinne.

Facial Gua Sha Facelift massage

 

Facelift massage är en lyftande, djupgående och naturlig ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp, med inspiration och tekniker från den kinesiska traditionella medicinen.

Hand- och fotmassage

 

En härligt skön och avslappnande massage av dina händer eller fötter.